woensdag 16 januari 2013

Van alles wat......

Ik zag vanmorgen ineens dat het al de 16e was, jee wat gaat het snel nog even en het is al weer Februari. En nu pas mijn eerste blogje van dit nieuwe jaar, nou ja beter laat dan nooit he:-) 
Ik heb het hier druk gehad met een feest plannen voor mijn DH, hij wordt maand 50. Maar ik heb nog wel steekjes kunnen maken aan mijn nieuwe quilt. Eerst heb ik 36 nine-patches gemaakt.

En daarna 25 ohiosterren in allerlei kleurtjes.

En daarna de blokken in elkaar gezet. En nu gaan we weer verder om alles aan elkaar te zetten.

En natuurlijk geniet ik van het heerlijke weer, hier ligt flink wat sneeuw, en het heeft meer dan 10 graden gevroren, het ruikt zo lekker fris buiten en alles ziet er mooi uit. Heerlijk vind ik dit vind ik een zalige tijd van het jaar, de winter! Van mij mag het nog wel een aantal weken vriezen:-)

Zo nu ga ik even wat eten, opruimen en dan lekker met een grote kop thee steekjes maken, ik wens iedereen een fijne dag toe.


10 opmerkingen:

Wilma Kuin zei

Hoi meis,...
Daar wa sje weer,..
Je bent goed bezig geweest,... misschien moet ik ook maar minder computeren en meer naaien,..
;o)

Elisabeth zei

Leuk en ook prachtige stofjes!

ria vogelzang zei

Heerlijk om zo bezig te zijn, he?!
Je nine-patches en sterretjes zijn prachtig.
Geniet nog van de heerlijke koude winter; ik vind het ook super!
Succes met de feestelijke voorbereidingen.
Groetjes!

Guusje, zei

Wat een mooie blokken laat je weer zien. Het wordt weer een prachtige quilt en wat leuk een feestje organiseren. Alvast veel plezier ermee. Ja buiten is het zeker erg mooi. Ik hou ook van de winter vind het altijd prachtig buiten.

Margreet zei

Ja, wat vliegt zo'n maand om hè ! Voor je het weet zit je op de helft....Mooie blokjes heb je gemaakt ! Succes met de voorbereidingen voor het feest van je DH.

Marijke zei

Mooie nine patchjes en sterren...
Doet mij denken aan mijn eigen kleine blokjes, moet er nog steeds aan beginnen....
groetjes van Marijke

Nelleke zei

Dit is ook weer mooi werk dat je laat zien prachtige stof waar je mee bezig bent.Ik ben het tegenovergestelde van jou wat het weer betreft de winter en vooral de sneeuw zou ik graag overslaan.Maar wat je quiltprojekten betreft ga ik graag met je op een lijn zitten.Groetjes Nelleke

Phebe and Jane zei

Ik had je blogjes al gemist. Je maakt het weer goed met mooie foto's van je nieuwe quilt.
Groetjes,
Marian

Marijke zei

Had je graag even persoonlijk gemailt maar je hebt een no-reply berichtje misschien wil je mij even mailen dan zou ik je een foto van de waterproof micron 01 kunnen sturen, deze is zo fijn dat als je er met 2 draden en misschien zelfs 1 draad er toch niets meer van ziet. (Ik borduur met twee draden)
En het is het iets stevigere vilene HF 220 wat ik op de achterkant heb gestreken!
Werkt goed heb al wat steekjes gemaakt!
groetjes Marijke

Cybele's patch zei

Wat leuk dat jij ook zo van de winter houdt. Ik ben ook een wintermens en word altijd raar aangekeken als ik zeg dat ik geniet van kou en sneeuw. Van mij mag het ook nog even duren.