donderdag 20 juni 2013

Een beetje van dit en dat......
 
Ondertussen zijn er nog meer sterren bij gekomen, en ga ik nu beginnen er wat aan elkaar te naaien. Sterren maken is super leuk om te doen en er komt zeker nog een 2e quilt met sterren alleen wat kleinere en dan van antieke stofjes. Die zitten hier ook wel in hoor maar deze gaat meer richting de bloemetjes.
Ook heb ik vandaag het eerste huis van de 'Home sweet home' quilt geknipt want daar wil ik ook zo af en toe iets aan gaan doen want het is een super mooie quilt en ik zie hem hier al aan de muur hangen:-) Hierin worden ook veel bloemstofjes gebruikt en ruitjes en streepjes voor de gezelligheid. 
En het Ab-zeetje van Simone van Soed idee is ook af, ik vind het zelf echt een zomers schatje, heerlijk om naar te kijken zo. 
En voor je het weet ben je met van alles bezig, ook nog het borduren van de blackbird boompje, maar die is bijna klaar en dan gaat er weer een letterlap geborduurd worden ook van Soed idee en zo hoeven we ons nooit te vervelen.
Doegggg......
 


6 opmerkingen:

Margreet zei

Leuk je sterretjes ! En het eerste huis van je Home Sweet Home quilt is ook al zo'n plaatje. Tja, heel herkenbaar hoor...ik ben ook vaak bezig met téveel verschillende dingen. Maar dat komt omdat alles zo leuk is, vindt je niet ?!

Mascha zei

Wat een leuke dingen laat je allemaal zien. Zo herkenbaar, hier ben ik ook met verschillende projecten bezig. Maar daardoor blijft het juist leuk, Toch!
Groetjes, Mascha

Nellie zei

ook toevallig ik ben ook met sterren bezig die van jou zien er prachtig uit en je laat ook weer zulke mooie dingen zien leuk toch met verschillende dingen bezig zijn

Groetjes Nellie

Guusje, zei

Je sterretjes worden mooi en wat heb je er al veel. Geweldig het eerste huis van de Home Sweet Home en wat is het borduurwerk mooi geworden.

Marijke zei

O wat leuk jij begint aan de Home Sweet Home en mijn laatste blok is af!
Geweldig leuke quilt om te maken!
Veel plezier!
groetjes van Marijke

jolanda zei

Leuk je sterretjes!! Dat wil ik nou ook graag nog eens doen. :-)