vrijdag 9 juli 2010

Ondanks de hitte is het me toch gelukt om 3 blokken te maken en de 4e is onderweg. Ja stil zitten kan ik niet al gaat het nu wel op een standje lager, want binnen is het ook 28 graden en buiten is het nu 34 graden en daar zal helaas nog wat bijkomen.
Al verwachten ze wel regen en onweer hopelijk brengt dat dan een beetje verkoeling want dit is echt niet normaal, ik ben er zelf helemaal van opgezet:-) We houden ons maar lekker rustig en veel drinken en s'avonds doe ik mijn voetjes in een bak met koud water en ijsklontjes en dat is zalig. En dan lekker lapjes aan elkaar naaien, hoezo verslaafd:-)
Doen jullie ook allemaal voorzichtig en veel rustig en drinken en ook op tijd eten want dat is nu ook belangrijk. Fijn weekend allemaal.
7 opmerkingen:

grandmarockton zei

you've been BUSY and they are Beautiful!

Elisabeth zei

Sterren worden het... je nieuwe quilt? Prachtig. Groetjes Elisabeth

Anoniem zei

Wat een mooie sterrenblokken heb je weer gemaakt Anneke: helemaal mijn kleuren ^_^ Succes met de warmte...

ria vogelzang zei

Voorzichtig aan, hoor! Het is echt ontzettend warm.
Geniet maar heerlijk van je blokjes; het zijn echte schatjes! Dat is beter te doen met deze warmte dan iets anders!!
Geniet ze.

tiny zei

Je hebt hele mooie blokken gemaakt, en ja die warmte, ik blijf ook op een lager pitje toch bezig, daar voel ik me beter bij dan te gaan zitten puffen.

Rannyjean zei

Your red and white quilt is beautiful! You have a wonderful talent!

Anita zei

Wat een leuke quilts maak je. En die Rouenneriequilt! Ik ben helemaal weg van deze stofjes. Daarom maak ik mijn LIB van deze stoffen.
Anita http://avander.web-log.nl