maandag 5 juli 2010

Wat heerlijk zeg dat het vandaag lekker koel is, daar geniet ik echt van en zo doende dacht ik, ik kan mooi de lapjes snijden voor mijn nieuwe quilt de Summer Stars en zo gedaan. alle sterren heb ik al apart verpakt zodat ik morgen meteen kan beginnen en misschien kan ik er aan werken als het vanaf woensdag weer warmer wordt, ik hoorde al weer dat het over de 30 graden wordt maar volgende week moet het weer wat koeler zijn wat ik het fijnste vind, ik ben echt een winter mens die van de kou houd.:-) En er zijn weer een paar Lib blokjes gemaakt, nog 20 te gaan.
Zo nu ga ik even wat uien uit de grond halen want die zijn er klaar voor en we hebben heerlijk erwtjes met worteltjes uit eigen tuin gegeten, echt lekker en leuk om te doen.


7 opmerkingen:

Hester zei

Heerlijk hé om even gewoon lekker binnen te kunnen werken

Margreet zei

Zo zeg, je hebt een flink stapeltje voorgeknipt! Kun je lekker onder de sol blokjes in elkaar zetten. Je LIB schiet al aardig op. Leuk om te doen zeker. Groetjes, Margreet

katrien zei

Wat leuk je LIB blokjes.

Elisabeth zei

En dat doe je zo EVEN... fijn dan kun je zo ineens doorgaan met je sterren. Groetjes Elisabeth

Daniëlle zei

Heerlijk toch wanneer je alles zo voorbereid hebt!! Wat een schattige blokjes heb je er weer bij! Nog bedankt voor je blogvisite!! Mooie avond, groeten, Daniëlle

Vlijtig grietje zei

Jeetje, hoe lang ben je bezig gewest met de quilts in je iets oudere berichten? Prachtige stoffen, ik vind zelf de stoffen van French General ook erg mooi. Ben er de Dear Jane mee aan het maken.
groet van Saskia.

Anja.M zei

Mooie stofjes voor de summer star.
En de LIB is ook al zo'n geweldige mooie quilt, ik heb hem al op verschillende blog's gezien.