donderdag 22 juli 2010

Zo het is me gelukt hoor, de hoeken heb ik al af en ben nu met de 8 halve sterren bezig en dan kan ik dat en de blokken alvast in elkaar gaan zetten en kan ik aan de rand met driehoeken beginnen, er komt gelukkig wel schot in als zijn die blaadjes er op naaien wel een prutswerkje. Maar ik blijf stug volhouden, gelukkig is het wat afgekoelt want je wordt toch helemaal gek van die hitte en helaas lijden sommige planten er heel erg van.
Onze poezen redden zich in ieder geval goed, ze houden zich lekker rustig en genieten van de ventilator.:-)
En er is ook weer een hele leuke BOM gestart, met super mooie stitcherys hij heet Raggedy & Friends als je ook van stichery houd staat aan de linkerkant een linkknop als je daar op klikt kom je er vanzelf.

6 opmerkingen:

Cisca zei

Mooi, die hoeken, die zullen mooi staan aan je sterrenquilt. Wat zijn er toch veel kleuren, de meeste vind ik mooi, ik zou overal wel een quilt van willen maken. Die poezen weten wel wat het beste is, Ik stond net mijn lapjes te strijken, dom, dom, dom! Leuk is die quilt, hè, ik had het eerste deel al opgeslagen, maar of het er ooit van komt?!
Groetjes, Cisca

Elisabeth zei

Dat ziet het prachtig uit! Groetjes Elisabeth

Miranda zei

Wat goed! Ik ben nog steeds zoekende naar mijn apparaatje.....lastig hoor, verhuisd zijn en weer alles moeten zoeken. Vandaar dat ik hem vast in elkaar gezet heb. Maar jou al zover zien is weer een extra stimulans om verder te zoeken! Lieve groeten

inge zei

mooi! ja, die bom heb ik ook opgeslagen, voor ooit!

Inge Slaats zei

Lekker hè Anneke, hier in Eindhoven LOL
Weg hitte, heerlijk is het nu buiten met af en toe een druppie (een heel kleintje net) regen. Ook in huis wordt het heel langzaam wat beter.
Jij bent lekker doorgegaan zie ik wel. Jeetje, prachtig allemaal hoor!
Ooohhh en die link die je geeft, hartstikke leuk. Ik heb het blok maar vast opgeslagen, voor je weet maar nooit....... ik ga gewoon een poosje op mijn handen zitten hoor, niet weer een project, oei wat is dat moeilijk!

Fijn weekend,
Inge

http://ingesquiltverhalen.web-log.nl/

Else zei

Hoi Anneke, wil je me even prive mailen! else1965@gmail.com je hebt gewonnen bij mijn give-away.

fijne zondag, groetjes Else