maandag 19 september 2011

Dear Jane en ...

Hierbij laat ik de eerste rij zien van mijn Dear Jane, ik sta van mezelf versteld dat het me toch gelukt is al heb ik een friemelblokje veranderd in iets van mezelf want dat waren wel hele kleine friemelstukjes. En ja het is heel erg leuk om te maken, iedere keer weer een nieuw lapje uitzoeken al is het wel erg moeilijk om heel veel verschillende lapjes roze bij elkaar te krijgen maar ik blijf zoeken. Ik ben erg nieuwsgierig hoe hij straks wordt echt spannend hoor.

En mijn tafelkleedje is ook helemaal klaar, nu nog even in de was en hij mag op tafel. Het is echt een schatje geworden, heerlijk toch.

Zo vandaag weer aan het werk gegaan vanmorgen was het gewoon donker nog toen ik ging, gelukkig was iedereen blij dat ik er weer was. Het zal toch even wennen weer zijn om zo vroeg op te slaan, helaas ben ik echt een nachtmens en kan gerust tot 4 of 5 uur opblijven maar dan wil ik ook lekker uitslapen:-)))
 Maar vroeg opstaan is nooit zo mijn ding, ach ja je moet er wat voor over hebben:-))
Fijne dag allemaal. 

6 opmerkingen:

Nelleke zei

Hallo Anneke je tafelkleedje is heel mooi geworden en wat leuk dat je ook met de Dear Jane begonnen bent.En al een hele rij blokjes klaar je gaat er goed mee.Groetjes Nelleke

Inge zei

Jeetje, wat heb jij al snel een rij klaar en zó leuk in deze kleurstelling.
Het tafelkleedje is ook enig.

Groetjes,
Inge

Quiltendewilma zei

Jeetje wat ben je toch snel!! Hij is prachtig!!

Heleni zei

Wat een leuk begin van je DJ. Het tafelkleedje vind ik super.

groet Heleni

Guusje, zei

Wat geweldig dat je je eerste DJ rij afhebt en wat knap van je hij is erg mooi. Je kleed is ook prachtig, erg leuke rand heb je gekozen. Morgen mag ik net als jij weer aan het werk, jammer dat de vakantie voorbij is heerlijk om weer aan het werk te gaan.

Miranda zei

Geweldig om al een rijtje Dear Janetjes af te hebben en je tafelkleed is een plaatje geworden!