woensdag 14 september 2011

Elfjes

Helaas zit mijn vakantie er bijna weer op maar gelukkig heb ik veel geprutselt en zal van de week wel eens laten zien wat er allemaal is gemaakt.
Ik ben ook aan iets nieuws begonnen en een paar dingen zijn al weer bijna klaar.
Als eerste zijn er in ieder geval weer wat elfjes bijgekomen en hun huis is nu ook klaar dus die kunnen vooruit. 

Wat kan een mens toch heerlijk ontspannen en ontstressen zo heerlijk thuis niets moet en alles mag, geen tijd om op te letten heerlijk hoor helemaal mijn ding. Lekker in mijn tuin gewerkt en dingen in huis veranderd, spulletjes er bij gekocht en ook proberen de boel al een beetje in herfstsfeer te krijgen want dat wordt het nu toch. Het begint buiten al lekker te ruiken naar blaadjes en de pompoenen liggen al in de winkel, heerlijke tijd vind ik dit altijd.

7 opmerkingen:

Terray zei

Prachtige stitchery werk! Lief zijn die elfjes hoor.

Jaja de herfst doet écht zijn intrede nu he. Maar op een één of ander manier vind ik het minder erg dan voorgaande jaren.....Lekker quiltweer ;-)

Groetjes
Tertia

Margreet zei

Leuk zeg, je elfjes! Je schiet al lekker op zo! Heerlijk hè, de herfst, ik geniet er ook altijd zo van. Groetjes, Margreet

katrien zei

Wat leuk die elfjes ,en wat een mooi huisje.

Guusje, zei

Wat zijn ze mooi geworden en wat goed dat je al zover bent, ik ga binnenkort beginnen met quilten zodat hij voor de kerst klaar is. Je hebt nu ook vakantie, heerlijk he. Ben benieuwd wat voor moois je verder nog hebt gemaakt en ja de herfst ben er zelf ook erg gek op.

Miranda zei

Wat een leuk elvenhuiske! Die elfjes gaan hier echt van genieten...

Inge zei

Leuk Anneke, dat je mijn nieuwe blog hebt gevonden. Ik ben een aantal mensen gewoon kwijt omdat mijn oude weblog nog steeds helemaal weg is en of die ooit nog terugkomt???
Jij bent goed bezig zeg. Wat een mooie dingen zie ik hier weer. Die elfjes zijn snoezig en dat topje van het herfstquiltje vind ik ook enig.
Ik ga vanavond aan mijn Scandinavian Christmas quilten. Heel eventjes een patch-break. Ik moet gewoon af en toe ook eens quilten, anders komt dat ding nooit af en dat is zonde, toch? Jouw verkleinde versie ziet er ook leuk uit. Ben benieuwd naar het vervolg.

Groetjes,m
je plaatsgenoot Inge

Else zei

Oh ook LEUK die lieve elfjes, en spaar ondertussen lekker verder voor een huisjes quilt to be (lol) Fijne dag, knuffel else