donderdag 12 juli 2012

Nieuwe......

Blokken van Saartje zijn klaar, ik ben nu met de laatste bezig en dan nog 2 maanden en Saartje is klaar. Ik ben zo benieuwd hoe dat de quilt er straks helemaal af uit komt te zien, wat zal dat genieten zijn.
Hierbij ook een paar foto's van een aantal hortensia's die ik heb, ik ben helemaal gek op Hortensia's.

En heb ze in verschillende kleuren. met van die grote bloemenbollen echt zo prachtig.

En voor in de tuin staat er nog een met een andere bloem maar daarvan ben ik vergeten een foto te maken. En achter in de tuin wil ik er nog een Annabel neer zetten die heeft ook zulke grote prachtige bollen.

Dus ondanks het donkere regenachtige weer toch nog veel kleur in de tuin, dus lekker genieten.En ik heb persoonlijk liever dit weer als ik mag kiezen dan de 40 graden zoals in amerika. En vanmiddag ga ik verder met mijn Saartjes blokken met een kopje thee erbij en lekker relaxen. Ik wens iedereen ook een lekkere relax dag toe.


7 opmerkingen:

katrien zei

Wat een mooie blokjes.

Annemarie zei

Prachtige blokken! Weet zeker dat het een hele mooie quilt gaat worden!Schitterende hortensia's heb je! Ze doen het bij ons in de tuin ook erg goed dit jaar, een voordeel van het minder mooie weer. Van mij mag het wel iets zonniger worden maar 40 graden, nee dat lijkt me ook helemaal niets. Dan is het zelfs voor quilten te warm. Fijne dag nog! Groetjes, Annemarie

Anja.M zei

Mooie blokken.
En de hortensia's zijn prachtig ze staan hier in de tuin ook zo mooi erbij.
Quilt groetjes Anja.

jolanda zei

Mooie blokken zeg! En je hortensia's... ja práchtig natuurlijk. Ik ben er ook zo gek op en geniet enorm van die bloemenpracht. Juist met dit weer staan ze er zo mooi bij hé?

Elisabeth zei

Prachtige blokken...

Guusje, zei

Wat een mooie blokken en wat staan je hortensias er mooi bij.

Margreet zei

Mooie blokken en wat een prachtige hortensia's ! Leuk dat je drie verschillende kleuren hebt.