dinsdag 24 juli 2012

Top Klaar....

De top is klaar, echt een schatje vind ik het geworden en achter komt een rood ruitje, maar daar moet ik even op wachten tot de postman het stof hier afgeeft. Dan kan ik alle 3 de lagen op elkaar leggen en gaan quilten, spannend weer.

Ook heb ik een klein hartje gemaakt en daar de letter A op geborduurd en afgewerkt met een kantje.

En dat is dan het eerste hartje geworden voor in mijn brocante standaard en er gaan er zeker nog meer volgen.

En dan dat weer, het is niet normaal zo met die stralend blauwe lucht. Ik krijg er een beetje een onnatuurlijk gevoel bij net of het niet helemaal klopt zo helder als dat alles buiten is. Dat komt natuurlijk omdat we al zo lang niet zulk zonnig weer gehad hebben. Maar genieten doe ik er zeker van en ik hoop jullie ook allemaal.
Hele fijne zonnige dag toegewenst, groetjes Anneke8 opmerkingen:

Inge zei

Heb net ook over die strak blauwe lucht hier in Eindhoven geschreven, geen foto daarvan overigens maar die zie ik nu bij jou.
Wat een geweldige top en wat een leuk idee van dat ruitje aan de achterkant. Ik zoek nog een geschikte achterkant voor mijn versie van de Life is Beautiful. Dit zou zomaar eens een topidee kunnen zijn, dat ik dan gewoon van je overneem LOL
Lief hartje ook.

Fijne dag, ik duik de tuin weer in.

Groetjes,
Inge, je plaatsgenoot

jolanda zei

Jij hebt hard gewerkt zeg!! De top al helemaal klaar en wat ziet het er mooi uit!! Lijkt me erg leuk met een rood ruitje aan de achterkant.
Het hartje ziet er ook erg leuk uit zo aan de standaard. Ga je die volhangen met hartjes?

katrien zei

Mooie quilt.

Hennie zei

Wij genieten ook volop van het mooie weer.
Je top is prachtig!!!!!
Groetjes Hennie.

Anoniem zei

Heel mooie top!

Guusje, zei

Wat zijn de Busy little Christmas Elves leuk geworden, je hebt mooie stoffen gebruikt en hij is zo leuk om te maken. Mooi hart heb je ook gemaakt en brocante standaard wat een schatje is dat. Geniet ook heerlijk van de zon eindelijk is hij er.

Ineke Hulzebos zei

Wat een prachtige top, geweldig!

Else zei

Wat een schitterende TOP! Fijn weekend knuffel Else