woensdag 5 oktober 2011

Dear Jane......

De 2e rij van de Dear Jane quilt is ook klaar, ik vind het maken van deze quilt zo mee vallen en echt leuk om te doen ik ben echt blij dat ik er aan begonnen ben. En nu op naar de 3e rij en met dit weer wordt het nog gezelliger om lekker te prutsen binnen met wat kaarsjes aan een heerlijke pot thee erbij.

En nu zitten we al weer in Oktober en wordt het eindelijk echt herfst, volgende maand ben ik jarig en voor mij wordt het een speciale dag want ik ben jarig op 11-11-11, hoe leuk is dat:-)) En daarom ga ik een give-away doen met een paar hopelijk voor jullie leuke prijzen. Over een paar weken horen jullie er meer over en hopelijk zijn er mensen die mee willen doen. 

15 opmerkingen:

Mascha zei

Wat gaat dat goed.
Mooie blokken, hoor.
Groetjes Mascha

Joyce (QUILTDJOOJS) zei

Anneke wat leuk dat je zo enthousiast bent over het maken van je DJ! Je gaat ook erg voortvarend en je blokjes zien er stukvoorstuk hartstikke goed uit!
:o)

Quiltendewilma zei

Prachtige blokken!!

Miranda zei

Yes weer een Daer Jane fan erbij! En helemaal is de roze rood tinten. Wat is het heerlijk om al die varianten te mogen aanschauwen...Veel plezier bij de volgende rijen!

wilhelmina zei

Wat een heerlijk zoete Jane. Heerlijk al die roze kleurtjes.
Leuk om te zien hoe iedereen haar maakt.

conny's quilts zei

Wat een bijzondere verjaarsdatum dit jaar, leuk om daar iets spreciaals mee te doen. Prachtige DJ blokjes heb je gemaakt. Het wordt hoog tijd dat ik deze dame ook weer eens op bezoek vraag....

@nke zei

Wat een heerlijk romantische uitstraling krijgt jouw DJ!

Guusje, zei

Wat heb je mooie blokken gemaakt en zoveel geweldig en wat leuk dat het zo goed gaat en je het zo leuk vind. Ik vind je kleurkeuze ook geweldig.

Klaske zei

Wat ziet dat er prachtig uit, die strook met DJ blokjes!

Anoniem zei

Bijzondere verjaardagsdatum inderdaad! (ik ben 4 dagen vóór je jarig).

Nelleke zei

Hallo Anneke ook een hele mooie rij erbij leuk om je blokken in deze kleuren te zien ook ik geniet er van om er mee bezig te zijn.En wat een speciale datum is het van het jaar dat je jarig bent.Groetjes Nelleke

Phebe and Jane zei

Wat een mooie zachte kleuren gebruik je. Het is inderdaad een hele leuke quilt om te maken (vooral als hij bijna af is).
Groeten,
Marian

Margreet zei

Dat is een hele mooie rij! Ik maak de SBS en vind het ook superleuk om te doen. Je bent met verschillende technieken bezig en daar leer ik steeds weer van. En de a.s. Give-away? Daar doe ik graag aan mee, altijd leuk! Groetjes, Margreet

Inge zei

Het wordt supermooi, Anneke en wat ga je snel!

Groetjes,
Inge

ineke zei

Mooi hoor die zachte romantische uitstrling. groetjes ineke